Okazowy's Valley - A Sign Of The Times

Bara ta det lugnt

Det är verkligen skönt att kunna gå omkring i sin morgonrock en hel dag och bara ta det lugnt. Jag brukar försöka göra det minst en gång i månaden och det brukar antingen bli det på en lördag eller en söndag. Då går jag bara omkring i min morgonrock och har på mig min pyjamas under och mina tofflor. Sen brukar jag även stänga av min mobiltelefon och så slår jag inte ens på datorn. Jag vill vara helt ifred och inte bli kontaktbar av någon. Bara vara hemma och njuta av lugnet och av tystheten som blir när man inte har mobiltelefonen på. Jag har ingen fast telefon heller, så den behöver jag inte tänka på att dra ut sladden på heller. Jag brukar titta på någon film eller läsa en bra bok och så brukar jag få ordning på någonting som jag inte hunnit med innan.